1. místo a titul CAC na MVP Prague Expo Dog 2013!

10.11.2013 10:00

Na naši poslední letošní výstavu jsme vyjeli do Prahy. O víkendu 2. - 3. listopadu se konala XXV. MVP - Prague Expo Dog 2013 - DOUBLE CACIB a naše Ellis s výbornou handlerkou Alenkou si v obrovské konkurenci vedly po oba dva dny skvěle.


První den ve třídě otevřené vybojovaly ze 17 fen nádherné 1. místo a titul CAC. Rozhodčí pan Řehánek ohodnotil naší Ellis takto - 3,5letá fena, správného rámce, ušlechtilá hlava, nůžkový skus, uši správně nasazené, prostorný hrudník,rovná a pevná hřbetní linie,výborné úhlení hrudních i pánevních končetin, výborný pohyb. 


Měli jsme obrovskou radost, protože Ellison jako vítěz ve své kategorii postoupila do druhého finálového dne.

Druhý den jsme samozřejmě přijeli a doufali, že opět uspějeme. Hodnotila paní Frnčová a Ellis byla oceněna jako výborná a sice bez pořadí, ale s krásným posudkem - elegantní fena, výborná ušlechtilá hlava, hnědé oko, nůžkový skus, pěkné linie, výborný pohyb, pěkně předvedená.

Bylo to pro nás krásné zakončení letošního výstavního roku a těšíme se zase za rok.

Výstava: Mezinárodní výstava psů Prague Expo Dog 2013 / 1. den
Datum: 2. listopadu 2013
Třída: otevřená
Ocenění: výborná 1
Tituly: CAC
Rozhodčí: Petr Řahánek (ČR)
Hodnocení: 3,5letá fena, správného rámce, ušlechtilá hlava, nůžkový skus, uši správně nasazené, prostorný hrudník,rovná a pevná hřbetní linie,výborné úhlení hrudních i pánevních končetin, výborný pohyb

Výstava: Mezinárodní výstava psů Prague Expo Dog 2013 / 2. den
Datum: 3. listopadu 2013
Třída: otevřená
Ocenění: výborná
Rozhodčí: Lenka Frnčová (ČR)
Hodnocení: elegantní fena, výborná ušlechtilá hlava, hnědé oko, nůžkový skus, pěkné linie, výborný pohyb, pěkně předvedená

Diskusní téma: 1. místo a titul CAC na MVP Prague Expo Dog 2013!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek